diumenge, 10 de maig del 2015


Hola, Bona tarda. Avui us deixo aquí diferents pel·lícules d'amor, per veure-la tan amb el teu company/a, amic/a, família, inclús sol. També us deixaré la meva opinió personal de cada pel·lícula, per ajudar-vos a alhora d'escollir-ne alguna. Espero que us serveixi de gran ajuda.


 EL DIARIO DE NOA

La historia comença a narrar en una residència d’ancians, on un home, James Garner , l’hi llegeix a una dóna Gena Rowlands, una història d’amor escrita en el seu vell quadern. És la història de una noia, Noah Calhoun I Allie Nelson. Narra la història de dos joves  de diferents classes socials, ella es una noia d’alta classe, i ell un simple treballador, però malgrat això s'enamoren profundament i passen un estiu inoblidable, abans de separar-se , principalment per els seus pares, i més tard per la guerra.


Opinió personal: Personalment, penso que encara que sigui la típica història d’amor de diferents classes socials,  penso que és una de les millors pel·lícules romàntiques  que existeixen, ja que el seu argument es increïble. El contingut transmet una sèrie de valors, com per exemple lluitar tot allò pel que vols, per molts que les circumstàncies i el temps sigui difícils i que desprès de molt temps, encara hi ets a temps per recuperar allò que vas deixar enrere. 



Tràiler: 











UN PASEO PARA RECORDAR


Jamie era la última persona de la que s'enamoraria Landon. Landon Carter es el típic estudiant de secundaria, que l'únic que l’hi interessa es sortir  de festa amb els seus amics, passar el menys temps  possible en l'escola i gaudir dels seus últims d'anys abans d'anar a la Universitat. En canvi, Jamie Sullivan, no era una noia gaire comú. No sortia per les nits, no anava a les festes ni es maquillava com es feien les altres noies de la seva edat. Era filla de un pastor de l'Església Baptista. Es passava  la major part del dia, llegint la Bíblia, i per les tardes com a voluntària en un orfenat i,  els estius en el campament de la Parròquia. No podia haver-hi dos persones més diferents, fins que una nit de Nadal tot canvia.


Opinió personal: Personalment, penso que és una pel·lícula dirigida especialment per els adolescents, encara que com a tota pel·lícula, sempre ens ensenyen algunes leccions. en aquesta,  hi podem veure que el que ens vol transmetre principalment és, que no ens hem de  jutjar una persona per les seves aparences i que les perspectives que ens creem  d'aquella persona,  poden arribar a ser totalment diferent quan el/a coneixes.
















Tràiler:





















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Contador

Translate

Unordered List

Sample Text

Blog Archive

Amb la tecnologia de Blogger.

Cercador

Popular Posts

Recent Posts